Butiksinventar

Denne del af vores hjemmeside er under opbygning. 

Butiksinventar


Vi forhandler hele streetbutlers program af gadestativer og gadeborde. Streetbutlers laver endvidere en serie af podier til mannequiner

Gadeinventar


Vi har valgt udelukkende at fokusere på Streetbutlers gadeprogram af flere grunde, men først og fremmest grundet et lækkert design kombinmeret med gode priser og den bedst mulige garanti.


Gadeborde


Streetbutlers gadeborde er utrolig præsentable og uanset om det er et oplægsbord til en herrebutik ller dame mode butik, så fremtræder gadebordene meget flot. Det er næsten som gadeinventarets mercedes. Du kan læse mere om Streetbutlers gadeborde her.

Gadestativer


Med et gadebord fra Streetbutlers, er du sikret lang tids holdbarhed, uovertruffen garanti. Gadebordet findes med en eller 2 plader til tøjet. Disse udendørs oplægsborde, er robuste og der er 5 års garanti, samt evigheds garanti på hjulene. Går de i stykker, sender vi dig et nyt sæt hjul.

Mannequin podier


Streetbutlers mannequinpodier, er nogle af de bedste vi har set. De er lette og elegante, same meget nemme at håndtere for personalet.

Podierne fås i standard farverne sort og hvid. Endvidere kan du få podierne med glas eller et trælaminat.


Podierne fås i 2 højder, der giver mannequinerne mere liv i både butiksvinduet og inde i kampagneområder i selve butikken.


Ud over at fungere som et podie til en mannequin, kan podierne bruges som små oplægs borde, der præsentere noget af det tøj, som mannequinen har på.


Streetbutlers mannequin podier, pynter i enhver butik. 


Kan købes online indenfor kort tid. Har du en hasteordre, kan du ringe, og få en leveringstid.

mannequindukker.dk - CVR nummer 32772242 - telefon 54856457 kontakt@mannequindukker.dk

UA-138876266-1