Giner

Giner til butikker


Denne del af vores hjemmeside er under opbygning. 


Giner


Giner er måske det udtryk der dækker bredest over mannequiner, men det er ofte årsag til misforståelser. Derfor remser vi op hvad vi mener med de forskellige udtryk, så du får ginen som du helst vil have og dermed undgår vi kedelige fejltagelser.


Syginer


Syginer er måske den de fleste private referer til. Syginen er en krop uden arme, ben og hoved, som står på ben. Det kaldes syginer, fordi den blev - og stadig bliver brugt på systuer og af syersker. Syginen har noget nogle mener er det ideele mål at sy efter.


Syginens overflade er blød, så skrædderen kan sætte nåle i skrædderginen, mens tøjet tilpasses.


Skrædderginer


Skrædderginerne er som syginerne beregnet til professionele, men nogle mener, at skrædderginen ikke står på den velkendte træfod, men på et lille podie, så de der syr på bordet i skrædderstilling, kan bruge den på bordet. Dette kan ikke bekræftes.

VI har altis spændende tilbud og lige nu, kan du gøre en god handel. 


Hvis du køber 2 giner, uanset position, forærer vi dig et podie til den ene gine.


Mannequinpodierne er dansk produceret og koster normalt omkring 500 kr. 


Podiet kan du få i grå, hvis og sort. DU kan, mod et mindre tillæg, få podiet i valgfri farve.

Vinduesginer


Her er der mere tale om en mannequin-gine - altså em mannequin på en stativ fod. Der er i de sidste år, kommen en del nye ginetyper. Særligt er retroginerne kommet frem i butikkerne.


Retroginer


Retroginerne er spændende fordi den bygger på gamle ædle principper om at "vise tøjet frem". De er ofte meget kunstneriske, og pynter rigtig flot i butikker med et lidt nostalgisk udtryk eller med mange små pynteting i vindues dekorationen.


Ofte er der også private, der køber en retrogine, fordi den både med eller uden tøj at præsentere, kan være meget dekorativ.


Trådginer


Trådginerne kunne sagtens stamme fra Paris, uden at dette er bevist på nogen måde. Imidletid er trådene i en trådmannequin næsten altid med snoninger og andet kunstnerisk pynt.


Fransk sygine på træfod

Ginens historie

mannequindukker.dk - CVR nummer 32772242 - telefon 54856457 kontakt@mannequindukker.dk

UA-138876266-1